slider

‘Ontspan je brein, omarm je emoties’

Massages

De massages vinden plaats bij mij thuis in Oldenzaal op een heerlijk rustige plek en ik gebruik  verschillende massageoliën van Jacob Hooy.

De massages kunnen in stilte plaatsvinden maar als je daar behoefte aan hebt, is er ook ruimte voor een gesprek. 

Voor mij is het geven van een massage een manier om mijn leven op betekenisvolle wijze te leiden en mijn hoogsensitiviteit te delen met andere vrouwen. Samen met jou kijk ik welke behandeling het beste past.

Door mijn behandeling wil ik er bij jou voor zorgen dat je met hernieuwde energie de deur uitgaat en graag nog een keer terugkomt!

hoogsensitieve vrouwen

Kies uit de volgende massages:

drukpuntenmassage

Ontspanningsmassage met drukpunten

Benen, rug, nek- en/of schoudermassage. De armen en handen worden meegenomen.
Een lichte buikmassage is ook mogelijk.

Ontspanningsmassage 1 uur: € 55,00
Ontspanningsmassage ½ uur euro: € 27.50

 

Ayurveda massage

Hoofdpijn-/Stressmassage op basis van Ayurveda

Massage van nek, hoofd en schouders op basis van diverse drukpunten. Zachte aanrakingen met een zeer ontspannen werking.

Bij deze massage gebruik ik 3 verschillende massageoliën, speciaal voor de menstypes Pitta, Kapha en Vata.

Hoofdpijn-/Stress Ayurveda  45 minuten: € 42.00

In overleg kijken we naar de passende behandeling van het moment en vaak combineer ik de diverse behandelingen met elkaar.

Lomi-Lomi massage

Stap in Bewust zijn 1

Door aanraking van diverse hoofdreflexpunten activeer ik het bewustzijn en gaat je lichaam hiermee aan het werk. Je energie gaat meer stromen waardoor ophopingen los gaan, minder worden en kunnen verdwijnen. Tijdens de behandeling kun je kleuren ervaren, een reis maken door de tijd of een vorm van reset ervaren. “Prullenbakken legen , het adrenaline niveau naar beneden brengen en je accu weer opladen zijn een belangrijk onderdeel van deze behandeling.

Stap in bewustzijn 1  45 minuten: € 42.00

 

 

 

 

Lieve Sandra, hartelijk dank voor de fijne massage. Jouw  praktijk is altijd een warm welkom. Je voelt haarfijn aan welke massage iemand op dat moment nodig heeft. De massages zijn liefdevol en worden met aandacht gegeven. Je voelt de emotie in jouw handen en na afloop ga je een stuk lichter naar huis. Heel fijn en een aanrader voor iedereen die zichzelf een bijzonder moment gunt!
Een warme groet,
Maureen

Op zoek naar een fijn cadeau? Denk eens aan een cadeaubon.