slider

Libella is de Latijnse naam voor een libelle. Dit dier staat voor transformatie en is tevens een symbool van geluk, moed en kracht.

logo Libella

Over mij

In mei 2022 heb ik mijn massagepraktijk voor hoogsensitieve vrouwen geopend. Een massage geven betekent voor mij werkelijk aandacht geven en ervoor zorgen dat je met hernieuwde energie de deur weer uitgaat.

Al in 2015 zette ik een eerste stap door het volgen van o.a. een cursus ontspanningsmassage. Tot in 2021 lagen de certificaten ongebruikt in een la, maar toen ik in 2020 mijn baan kwijtraakte en een werk-fit traject mocht volgen, heb ik ontdekt waar mijn hart werkelijk ligt.

De wens tot verbinding is een rode draad in mijn leven, door verbinding krijgt mijn leven een zinvolle betekenis. Komend vanuit een depressie heb ik mijn gevoelens omgezet naar positieve energie geven en daardoor ook positieve energie ontvangen.
Hoogsensitiveit sluimerde altijd al in mij, maar door deze transformatie is dit veel sterker ontwikkeld. Dat wil ik graag inzetten en toepassen, niet alleen voor mezelf, maar ook voor andere hoogsensitieve vrouwen.

De aandacht voor mensen en het luisterend oor dat ik 37 jaar lang tijdens mijn werk in het reisbureau mocht geven aan klanten, neem ik nu mee naar een doelgroep die goed bij mij aansluit.

Ik heet je van harte welkom voor een massage. 

‘Volg je passie, uniek talent en zin van het bestaan.’

Opleidingen

 

 

2024 cursus Voetreflexologie (bij opleider Henk Nijhof te Almelo)

2024 cursus Meridiaan massage Nier en Blaas

2023 cursus Meridiaan massage Longen en Dikke darm   
2023 cursus Meridiaan massage Milt en Maag 
    (bij Welzijn Massageopleiding te Scharsterbrug)

2023 Pitjit massage 1   Cis Flikkenschild te Hengelo

2022 cursus Stap in Bewustzijn 1  Praktijk Heelvanzelf te Borne

2022 cursus Hoofdpijn-stress massage op Ayurveda basis
2022 cursus Lomi-lomi massage
2021 uitgebreide cursus Ontspanningsmassage met drukpunten
    (alle bij opleider Henk Nijhof te Almelo)

massagepraktijk Libella
Sandra Egberink